ΥΛΙΚΑ
200γρ. Βούτυρο λιωμένο
200γρ. Ζάχαρη
300γρ. Αλεύρι
150γρ. Καρυδόψιχα
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Λίγες σταφίδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
200γρ. Βούτυρο λιωμένο
200γρ. Ζάχαρη
300γρ. Αλεύρι
150γρ. Καρυδόψιχα
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Λίγες σταφίδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψει.
- Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο, το χυμό, το ξύσμα και την κανέλα.
- Σταματάμε το μίξερ προσθέτουμε τη καρυδόψιχα και τις σταφίδες και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη.
- Ψήνουμε για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: