Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ
200γρ. Βούτυρο λιωμένο
200γρ. Ζάχαρη
300γρ. Αλεύρι
150γρ. Καρυδόψιχα
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Λίγες σταφίδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψει.
  • Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο, το χυμό, το ξύσμα και την κανέλα.
  • Σταματάμε το μίξερ προσθέτουμε τη καρυδόψιχα και τις σταφίδες και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη.
  • Ψήνουμε για 45 λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: