ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
1 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
8 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 Μαρούλι ψιλοκομμένο
1 Φλιτζάνι ρύζι γλασέ
2 Κουταλιές σούπας ταχίνι
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από λεμόνια
3 Φλιτζάνια νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
1 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
8 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 Μαρούλι ψιλοκομμένο
1 Φλιτζάνι ρύζι γλασέ
2 Κουταλιές σούπας ταχίνι
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από λεμόνια
3 Φλιτζάνια νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε τα μανιτάρια, το μαρούλι και τα μυρωδικά, προσθέτουμε και το νερό.
- Βράζουμε για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε το ρύζι και το αφήνουμε μέχρι μείνει λίγο ζουμί και να δέσει.
- Αλατοπιπερώνουμε, κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ταχίνι το οποίο έχουμε διαλύσει σε λίγο νερό και το χυμό των λεμονιών.
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: