ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά χοιρινή σπάλα
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Χυμό από 2 λεμόνια
5-6 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κύβο βοδινού
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
Πατάτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κιλά χοιρινή σπάλα
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Χυμό από 2 λεμόνια
5-6 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κύβο βοδινού
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
Πατάτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε στη γάστρα.
- Σε ένα σέικερ βάζουμε το χυμό από τα πορτοκάλια το μισό χυμό από τα λεμόνια, 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα, ελαιόλαδο, θυμάρι και γεμίζουμε το σέικερ με το ζωμό που έχουμε ετοιμάσει με τον κύβο.
- Περιχύνουμε το κρέας και τα αλείφουμε με λίγη επιπλέον μουστάρδα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού που έχουμε κρατήσει και μέσα έχουμε διαλύσει την υπόλοιπη μουστάρδα. Ψήνουμε για άλλες δύο ώρες περίπου. Προς το τέλος όταν το κρέας είναι έτοιμο ξεσκεπάζουμε τη γάστρα για να πάρει χρώμα το φαγητό μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: