ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό πένες
Αλάτι
250γρ. Λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε λεπτές φέτες
200γρ. Φέτα σε τρίμματα
Πάπρικα καπνιστή
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
250ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό πένες
Αλάτι
250γρ. Λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε λεπτές φέτες
200γρ. Φέτα σε τρίμματα
Πάπρικα καπνιστή
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
250ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Παράλληλα σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε το λουκάνικο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
- Ρίχνουμε τη φέτα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε 2 κουτάλες από το νερό που βράζουμε τα ζυμαρικά και αφού εξατμιστεί το περισσότερο ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα.
- Παίρνουμε τα ζυμαρικά με τρυπητή κουτάλα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι 1-2 λεπτά πριν να είναι έτοιμα έτσι ώστε το βράσιμο τους να τελειώσει μέσα στη σάλτσα. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: