ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
Πιπέρι καγιέν
Κάρυ
Αλάτι
1 Κουτί γάλα καρύδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
Πιπέρι καγιέν
Κάρυ
Αλάτι
1 Κουτί γάλα καρύδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου.
- Βάζουμε και το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι.
- Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και ρίχνουμε το γάλα καρύδας. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: