ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
5 Πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
200ml. Κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
5 Πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
200ml. Κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας σε δυνατή φωτιά να πάρει χρώμα. Βάζουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Συμπληρώνουμε ένα ποτήρι χλιαρό νερό αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα και σιγοβράζουμε για 50 λεπτά.
- Όταν ο κρέας είναι έτοιμο περιχύνουμε με το κρέμα γάλακτος, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και αφήνουμε να πάρει δύο βράσεις πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: