Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαύρος
Λίγο αλεύρι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε το γαύρο, τον πλένουμε και τον βάζουμε σε ένα ταψί. Περιχύνουμε με λίγο λάδι και αλατίζουμε, ανακατεύουμε. Ρίχνουμε αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί και απλώνουμε τα ψάρια. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: