ΥΛΙΚΑ
2 Στήθη κοτόπουλου κομμένα σε κομμάτια
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 Κουτί γάλα εβαπορέ
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Στήθη κοτόπουλου κομμένα σε κομμάτια
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 Κουτί γάλα εβαπορέ
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε πυρίμαχο σκεύος και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες το λιγότερο. Το βγάζουμε από το ψυγείο, το σκεπάζουμε με το καπάκι ή αν δεν έχει με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 1 ώρα. Το ξεσκεπάζουμε, χαμηλώνουμε στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά.
- Σερβίρουμε με ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: