ΥΛΙΚΑ
600γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
400γρ. Κιμά χοιρινό
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
5 Φρυγανιές τριμμένες
1 Αβγό
200γρ. Φέτα τριμμένη
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
1 Σφηνάκι ούζο
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
400γρ. Κιμά χοιρινό
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
5 Φρυγανιές τριμμένες
1 Αβγό
200γρ. Φέτα τριμμένη
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
1 Σφηνάκι ούζο
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Πλάθουμε μπαλάκια τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, σε δυνατή φωτιά μέχρι να κάνουν μία ωραία τραγανή κρούστα και όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: