ΥΛΙΚΑ
Αλάτι
Πιπέρι
Δενδρολίβανο
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
500γρ. Ρύζι για ριζότο
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200ml. Κρέμα γάλακτος
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλάτι
Πιπέρι
Δενδρολίβανο
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
500γρ. Ρύζι για ριζότο
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200ml. Κρέμα γάλακτος
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου, συμπληρώνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε να λαδωθεί. Ρίχνουμε ζεστό νερό τόσο όσο να σκεπάζει το ρύζι και ανακατεύουμε ανά διαστήματα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγο δεντρολίβανο. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε ζεστό νερό μέχρι να είναι το ρύζι έτοιμο. Λίγο πριν κατεβάζουμε από τη φωτιά περιχύνουμε τη κρέμα γάλακτος. Κατεβάζουμε από τη φωτιά βάζουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: