Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΥΛΙΚΑ
600γρ. Καρπούζι
100ml. Νερό
100γρ. ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει. Κόβουμε το καρπούζι σε κομμάτια και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με το σιρόπι. Γεμίζουμε παγοθήκες και τις βάζουμε στη κατάψυξη να παγώσει το μείγμα καλά. Το λιγότερο 10 ώρες. 
  • Όταν θέλουμε να σερβίρουμε πολτοποιούμε τα παγάκια στο μπλέντερ και το βάζουμε σε παγωμένα ποτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: