ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φασολάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 Πατάτες χοντροκομμένες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
200ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό φασολάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 Πατάτες χοντροκομμένες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
200ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και ρίχνουμε τα φασολάκια. Ανακατεύουμε και συμπληρώνουμε τις πατάτες και τις ντομάτες.
- Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για μισή ώρα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε για άλλα 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: