ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαύρο
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι
Βασιλικό
Δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό γαύρο
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι
Βασιλικό
Δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το γαύρο. Τον βάζουμε σ ένα ταψί, προσθέτουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε όλα τα υλικά.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: