Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Λάχανο κομμένο σε μέτρια κομμάτια
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
3 Φλυτζάνια του τσαγιού ρύζι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το λάχανο και το αφήνουμε να στραγγίσει. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το λάχανο και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον πελτέ και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό και το αφήνουμε μέχρι να μισοβράσει το λάχανο. Προσθέτουμε το ρύζι και επιπλέον ζεστό νερό και αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: