Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Φλιτζάνι νερό
1 1/2 Φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
1/2 Κιλό ζάχαρη
2 Βανίλιες
450γρ. Αλεύρι
5 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 Κιλό ινδοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε τα υγρά, τη ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  • Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το ρίχνουμε στα υγρά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί. Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε για 45 σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: