ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
300γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κύβο βοδινού
1 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 Νεροπότηρο λευκό κρασί
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Τσίλι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
300γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κύβο βοδινού
1 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 Νεροπότηρο λευκό κρασί
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Τσίλι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα φιλετάκια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Χτυπάμε στο multi το ελαιόλαδο, το πολτό σκόρδου, τη μουστάρδα και τον κύβο. Απλώνουμε τα φιλετάκια σε ένα μπολ τα περιχύνουμε με το μείγμα και τα αφήνουμε στο ψυγείο ένα ολόκληρο βράδυ.
- Την άλλη ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε τα φιλετάκια να θυρακιστούν και να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: