ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Καρότα κομμένα ροδέλες
500γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 Κουτάκι μπύρα
Αλάτι
Πιπέρι
Πιπέρι καγιέν
Δεντρολίβανο
1 Κουταλιά σούπας μέλι
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Καρότα κομμένα ροδέλες
500γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 Κουτάκι μπύρα
Αλάτι
Πιπέρι
Πιπέρι καγιέν
Δεντρολίβανο
1 Κουταλιά σούπας μέλι
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το πολτό του σκόρδου και ροδίζουμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά
- Σβήνουμε με τη μπύρα και αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε το βαλσάμικο και το μέλι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε το φαγητό για περίπου μία ώρα, να μαλακώσει το κρέας.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά, ρύζι ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: