ΥΛΙΚΑ
200γρ. Αλεύρι
2 Αβγά
Νερό
Αλάτι
200γρ. Φέτα τριμμένη
Λίγο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
200γρ. Αλεύρι
2 Αβγά
Νερό
Αλάτι
200γρ. Φέτα τριμμένη
Λίγο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με τα αβγά και προσθέτουμε λίγο λίγο νερό μέχρι να έχουμε ένα παχύ χυλό. Ρίχνουμε το χυλό σ ένα βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνουμε από πάνω τη φέτα και κομματάκια βούτυρο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: