ΥΛΙΚΑ
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 Κολοκύθι κομμένο σε κύβους
1 Μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
1 Κρεμμύδι χοντροκομμένο
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
1/2 Κιλό ζυμαρικά
100γρ, Φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
2 Ντομάτες
Βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 Κολοκύθι κομμένο σε κύβους
1 Μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
1 Κρεμμύδι χοντροκομμένο
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
1/2 Κιλό ζυμαρικά
100γρ, Φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
2 Ντομάτες
Βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα κομμένα λαχανικά στη λαμαρίνα του φούρνου, αλατίζουμε και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο.
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά τα στραγγίζουμε, τα κρυώνουμε κάτω από τη βρύση με αρκετό νερό και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα.
- Προσθέτουμε τα λαχανικά, τη φέτα και τις ντομάτες που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια, πασπαλίζουμε με το βασιλικό ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: