ΥΛΙΚΑ
1 Νεροπότηρο αλεύρι
1 Νεροπότηρο χλιαρό νερό
1 Κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
250γρ. Γιαούρτι
4 Αβγά
1/2 Κιλό φέτα
250γρ. Ανθότυρο
1/2 Ποτήρι κρασιού λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Νεροπότηρο αλεύρι
1 Νεροπότηρο χλιαρό νερό
1 Κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
250γρ. Γιαούρτι
4 Αβγά
1/2 Κιλό φέτα
250γρ. Ανθότυρο
1/2 Ποτήρι κρασιού λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι το νερό, το μπέικιν και ανακατεύουμε καλά μ ένα σύρμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αβγά, το λάδι, το γιαούρτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Στο τέλος αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, ρίχνουμε και τα τυριά και ανακατεύουμε. Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: