ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
1 Πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
1 Πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα πηχτό κουρκούτι, εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμη.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε μικρές ποσότητες από το κουρκούτι.
- Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές και βγάζουμε τους κεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: