Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Φέτα
1 Αβγό
Σουσάμι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Απλώνουμε το σουσάμι σε πιάτο. Σε βαθύ πιάτο χτυπάμε το αβγό και βουτάμε τα κομμάτια της φέτας. Μετά στο σουσάμι και από τις δύο πλευρές. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: