ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σπαγγέτι
500γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
4-5 Φιλέτα αντσούγιας
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
100γρ. Ροδέλες ελιάς
1 Κουταλάκι του γλυκού κάπαρη
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τσίλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Σπαγγέτι
500γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
4-5 Φιλέτα αντσούγιας
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
100γρ. Ροδέλες ελιάς
1 Κουταλάκι του γλυκού κάπαρη
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τσίλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε τις αντσούγιες ψιλοκομμένες και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τις ελιές, την κάπαρη, την οποία έχουμε ξεπλύνει και το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο τσίλι. Σιγομαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
- Βράζουμε τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: