ΥΛΙΚΑ
500γρ. Χυλοπίτες
2 Ντομάτες τριμμένες
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Χυλοπίτες
2 Ντομάτες τριμμένες
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζουμε το πολτό σκόρδου και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις ντομάτες και μισό ποτήρι νερό. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
- Βράζουμε τις χυλοπίτες σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τις στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: