Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 Ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
Ρίγανη
Θυμάρι
1 Δαφνόφυλλο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το κρεμμύδι με 1 κουταλιά σούπας νερό να το αχνίσουμε. 
  • Όταν εξατμιστεί το νερό ρίχνουμε το λάδι και τις ντομάτες. 
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αρωματικά, αλάτι, πιπέρι και τη ζάχαρη.  Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. 
  • Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε διάφορες συνταγές όπως σε μακαρονάδες ή πίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: