ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 Ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
Ρίγανη
Θυμάρι
1 Δαφνόφυλλο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 Ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
Ρίγανη
Θυμάρι
1 Δαφνόφυλλο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το κρεμμύδι με 1 κουταλιά σούπας νερό να το αχνίσουμε.
- Όταν εξατμιστεί το νερό ρίχνουμε το λάδι και τις ντομάτες.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αρωματικά, αλάτι, πιπέρι και τη ζάχαρη. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
- Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε διάφορες συνταγές όπως σε μακαρονάδες ή πίτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: