ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
500γρ. Καθαρισμένες
700γρ. Ντομάτες τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
500γρ. Καθαρισμένες
700γρ. Ντομάτες τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Σ ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου με τη ψιλοκομμένη πιπεριά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη ντομάτα. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τις γαρίδες, δυναμώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τα μακαρόνια, ανακατεύουμε καλά αφήνουμε 1-2 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: