ΥΛΙΚΑ
1/2 Άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
1/4 Μαύρο λάχανο ψιλοκομμένο
2 Καρότα τριμμένα
1 Κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 Πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
3 Ραπανάκια
2 Σέλερι ψιλοκομμένα
2 Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 Φλιτζανιού ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
1/4 Μαύρο λάχανο ψιλοκομμένο
2 Καρότα τριμμένα
1 Κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 Πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
3 Ραπανάκια
2 Σέλερι ψιλοκομμένα
2 Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 Φλιτζανιού ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά και κόβουμε τα λαχανικά, τα βάζουμε σε μία σαλατιέρα.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα. Τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: