Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΤΑΡΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

ΥΛΙΚΑ
100γρ. Μπισκότα βουτύρου
100γρ. Μαρμελάδα ροδάκινο
250γρ. Τυρί ρικότα
250γρ. Γιαούρτι με γεύση ροδάκινο
1 1/2 Κουταλιά σούπας ζελατίνη σε σκόνη
2 Κουταλιές μέλι
2 Ροδάκινα σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με τη μαρμελάδα. Τ απλώνουμε σε μία ταρτιέρα.
  • Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε μισό φλιτζάνι νερό. Λιώνουμε το τυρί και ανακατεύουμε με το γιαούρτι και το μέλι. Προσθέτουμε τη ζελατίνη και ανακατεύουμε καλά. 
  • Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες το λιγότερο. 
  • Γαρνίρουμε με τις φέτες ροδάκινο και σερβίρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: