ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
3 Παντζάρια καθαρισμένα και τριμμένα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Χυμό από 1 λεμόνι
Πιπέρι καγιέν
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ταλιατέλες
3 Παντζάρια καθαρισμένα και τριμμένα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Χυμό από 1 λεμόνι
Πιπέρι καγιέν
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το βούτυρο και το λάδι και όταν κάψει βάζουμε το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε τα παντζάρια και το πιπέρι καγιέν και ανακατεύουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε πάλι στη κατσαρόλα, προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, τα παντζάρια και το μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: