ΥΛΙΚΑ
4 Χοιρινές μπριζόλες
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας μπαλσάμικο
4 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
200ml. Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Χοιρινές μπριζόλες
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας μπαλσάμικο
4 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
200ml. Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε ελαφρά να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Τις βάζουμε σε ένα ταψάκι.
- Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου για λίγα λεπτά.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το μπαλσάμικο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Αλατοπιπεπώρουμε και ρίχνουμε το μαϊντανό. Σβήνουμε με το κρασί και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.
- Στο ταψάκι με τις μπριζόλες ρίχνουμε τη σάλτσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Στα μισά του χρόνου γυρίζουμε πλευρά στις μπριζόλες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: