ΥΛΙΚΑ
20 Κολοκυθοανθούς
1/2 Κιλό φέτα
3 Αβγά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
200γρ. Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό όσο χρειαστεί για να έχουμε ένα παχύρρευστο χυλό
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
20 Κολοκυθοανθούς
1/2 Κιλό φέτα
3 Αβγά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
200γρ. Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό όσο χρειαστεί για να έχουμε ένα παχύρρευστο χυλό
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και θα καθαρίζουμε τα κολοκυθολούλουδα. Θρυμματίζουμε τη φέτα σ ένα μπολ και την ανακατεύουμε με τα αβγά. Σε άλλο μπολ ετοιμάζουμε το κουρκούτι ανακατεύοντας όλα τα υλικά. Γεμίζουμε το κάθε λουλούδι με λίγο από το μείγμα της φέτας και κλείνουμε καλά τις άκρες. Τα βουτάμε στο κουρκούτι και τα τηγανίζουμε στο καυτό λάδι. Το αφήνουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και τα τοποθετούμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: