ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
4 Πράσα κομμένα σε ροδέλες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
500γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Φλιτζάνι γάλα χλιαρό
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
4 Πράσα κομμένα σε ροδέλες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
500γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Φλιτζάνι γάλα χλιαρό
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά να γίνουν al dente. Σε μία αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο να ζεσταθούν. Βάζουμε τα πράσα και τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με το αλεύρι, περιχύνουμε το γάλα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
- Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα βάζουμε στη κατσαρόλα με τη σάλτσα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: