ΥΛΙΚΑ
600γρ. Χαλούμι κομμένο σε κύβους
400γρ. Ντοματίνια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
Ρίγανη
Βασιλικό
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600γρ. Χαλούμι κομμένο σε κύβους
400γρ. Ντοματίνια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
Ρίγανη
Βασιλικό
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε το χαλούμι σε ένα μπολ μαζί με τα ντοματίνια, πασπαλίζουμε με τα αρωματικά, βάζουμε το πολτό σκόρδου, το πιπέρι, το λάδι και ανακατεύουμε.
- Βρέχουμε τα ξύλινα καλαμάκια και περνάμε εναλλάξ χαλούμι και ντοματίνια. Τα ψήνουμε σε καυτό σχαροτήγανο για δύο λεπτά από τη κάθε πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: