Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
600γρ. Χαλούμι κομμένο σε κύβους
400γρ. Ντοματίνια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
Ρίγανη
Βασιλικό
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ρίχνουμε το χαλούμι σε ένα μπολ μαζί με τα ντοματίνια, πασπαλίζουμε με τα αρωματικά, βάζουμε το πολτό σκόρδου, το πιπέρι, το λάδι και ανακατεύουμε.
  • Βρέχουμε τα ξύλινα καλαμάκια και περνάμε εναλλάξ χαλούμι και ντοματίνια. Τα ψήνουμε σε καυτό σχαροτήγανο για δύο λεπτά από τη κάθε πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: