ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ
2 Μεγάλες πατάτες
1/2 Φλιτζάνι αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις στραγγίζουμε καλά. Πασπαλίζουμε με το αλάτι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Όταν κάψει το λάδι τις τηγανίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: