ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό περίπου φιλέτο σολομού
Μερικά ντοματίνια
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Θυμάρι
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρέ
1 Πιπεριά κίτρινη κομμένη σε καρέ
1 Πιπεριά πράσινη κομμένη σε καρέ
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό περίπου φιλέτο σολομού
Μερικά ντοματίνια
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Θυμάρι
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρέ
1 Πιπεριά κίτρινη κομμένη σε καρέ
1 Πιπεριά πράσινη κομμένη σε καρέ
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα φιλέτα και τα στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί και σε τετράγωνα κομμάτια. Το βάζουμε σ ένα μπολ και προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό του πορτοκαλιού, το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το πιπέρι.
- Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Περνάμε εναλλάξ σε ξύλινα καλαμάκια ντοματίνια, κομμάτια σολομού και πιπεριές. Και τα αραδιάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου την οποία έχουμε αλείψει με λάδι. Πασπαλίζουμε με αλάτι και τα ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: