ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά πατάτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Μισό ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κιλά πατάτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Μισό ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις στρώνουμε σ ένα ταψί βάζουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το νερό. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: