ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
1 Κιλό φρέσκα μανιτάρια
150γρ. Μπέικον
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
1 Κιλό φρέσκα μανιτάρια
150γρ. Μπέικον
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Κόβουμε το μπέικον σε κομματάκια. Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε λίγο βούτυρο. Σ ένα πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε τα ζυμαρικά,, το μπέικον, τα μανιτάρια, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: