ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Τριμμένο τυρί
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Τριμμένο τυρί
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και το πελτέ ντομάτας τον οποίο έχουμε διαλύσει σ ένα ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει μέχρι να δέσει. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και τα πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
- Εάν θέλουμε μπορούμε να διακοσμήσουμε με φυλλαράκια βασιλικού και ντοματίνια κομμένα στη μέση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: