Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Τριμμένο τυρί
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και το πελτέ ντομάτας τον οποίο έχουμε διαλύσει σ ένα ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει μέχρι να δέσει. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και τα πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
  • Εάν θέλουμε μπορούμε να διακοσμήσουμε με φυλλαράκια βασιλικού και ντοματίνια κομμένα στη μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: