ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε κύβους
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπούκοβο
300ml. Λευκό κρασί
150γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση
200ml. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Καρότα baby
100γρ. Γραβιέρα κομμένη σε κύβους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε κύβους
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπούκοβο
300ml. Λευκό κρασί
150γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση
200ml. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Καρότα baby
100γρ. Γραβιέρα κομμένη σε κύβους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα καρότα και τα σοτάρουμε και αυτά για λίγα λεπτά.
- Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το μπούκοβο, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 45 λεπτά να μαλακώσει το κρέας.
- Ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει μία - δύο βράσεις. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη γραβιέρα και ανακατεύουμε.
- Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: