Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες βρασμένες
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Αλάτι
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
250γρ. Γιαούρτι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τις πατάτες τις πλένουμε και τις κόβουμε στα τέσσερα. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε σε μία σαλατιέρα και τις περιχύνουμε με το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
  • Σ ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, τη μουστάρδα το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και τον άνηθο. Περιχύνουμε τις πατάτες, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
  • Συνοδεύει ιδανικά κρεατικά, αλλά είναι και από μόνη της ένα πλούσιο γεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: