ΥΛΙΚΑ
350γρ. Μανιτάρια σε φέτες
Θυμάρι
Λίγο ελαιόλαδο
150γρ. Μπέικον σε κύβους
2 Αβγά χτυπημένα
100γρ. Βούτυρο λιωμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
250γρ. Γιαούρτι
350γρ. Αλεύρι
4 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
60γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
350γρ. Μανιτάρια σε φέτες
Θυμάρι
Λίγο ελαιόλαδο
150γρ. Μπέικον σε κύβους
2 Αβγά χτυπημένα
100γρ. Βούτυρο λιωμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
250γρ. Γιαούρτι
350γρ. Αλεύρι
4 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
60γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα για κέικ. Βάζουμε ένα τηγάνι να κάψει με το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια με το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Και τα βάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί. Σκουπίζουμε το τηγάνι και σοτάρουμε το μπέικον να γίνει τραγανό. Αφαιρούμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα αβγά με το βούτυρο, το μαϊντανό, και το γιαούρτι.
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το μπέικιν και τα κοσκινίζουμε. Προσθέτουμε το μανιτάρια, το τυρί και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το μείγμα με το γιαούρτι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.
- Βάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: