ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο σφολιάτας
4 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
700γρ. Μπρόκολο σε φουντίτσες
4 Αβγά
200ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Τριμμένη γραβιέρα
Ρίγανη
Πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε για λίγο το μπρόκολο και το σουρώνουμε, Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον, τα κρεμμυδάκια και το μπρόκολο. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, βουτυρώνουμε ένα ταψάκι για τάρτες και στρώνουμε το φύλλο της σφολιάτας. Απλώνουμε επάνω το μείγμα και φροντίζουμε να είναι ομοιόμορφα στρωμένο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη κρέμα γάλακτος προσθέτουμε το τυρί,, τη ρίγανη, τη πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και τα ρίχνουμε επάνω στο μείγμα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 1/2 ώρα.
1 Φύλλο σφολιάτας
4 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
700γρ. Μπρόκολο σε φουντίτσες
4 Αβγά
200ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Τριμμένη γραβιέρα
Ρίγανη
Πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε για λίγο το μπρόκολο και το σουρώνουμε, Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον, τα κρεμμυδάκια και το μπρόκολο. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, βουτυρώνουμε ένα ταψάκι για τάρτες και στρώνουμε το φύλλο της σφολιάτας. Απλώνουμε επάνω το μείγμα και φροντίζουμε να είναι ομοιόμορφα στρωμένο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη κρέμα γάλακτος προσθέτουμε το τυρί,, τη ρίγανη, τη πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και τα ρίχνουμε επάνω στο μείγμα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 1/2 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: