ΥΛΙΚΑ
250γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
1 Κιλό πατάτες
2 Κρεμμύδια
1 Αβγό
1/2 Κούπα γάλα
1 Κούπα κασέρι τριμμένο
1 Κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε τα δυο τυριά. Βουτυρώνετε ένα ταψάκι και αδειάζετε τις πατάτες που τις έχετε κόψει σε λεπτές φέτες σε στρώσεις, βάζοντας ανάμεσα τους τα τυριά, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι. Σ ένα μπολ χτυπάτε το γιαούρτι με το αβγό. Περιχύνετε τις πατάτες και πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και 50 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
250γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
1 Κιλό πατάτες
2 Κρεμμύδια
1 Αβγό
1/2 Κούπα γάλα
1 Κούπα κασέρι τριμμένο
1 Κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε τα δυο τυριά. Βουτυρώνετε ένα ταψάκι και αδειάζετε τις πατάτες που τις έχετε κόψει σε λεπτές φέτες σε στρώσεις, βάζοντας ανάμεσα τους τα τυριά, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι. Σ ένα μπολ χτυπάτε το γιαούρτι με το αβγό. Περιχύνετε τις πατάτες και πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και 50 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: