Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Αβγά
1/2 Κιλό ντομάτες ώριμες
1 Κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 Κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε μικρά κομματάκια. Βάζουμε το τηγάνι με το βούτυρο στη φωτιά και όταν κάψει ρίχνουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη , το αλάτι και το πιπέρι. Τις αφήνουμε να βράσουμε μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους και αρχίσουν να γλασάρονται.
  • Σπάζουμε τότε τα αβγά σε ένα λεκανάκι, τα χτυπάμε λίγο με ένα πιρούνι και τ αδειάζουμε μέσα στο τηγάνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ψηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: