ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φύλλο κρούστας
200γρ. Φέτα τριμμένη
300γρ. Κασέρι τριμμένο
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
4 Αβγά
600γρ. Γάλα
Βούτυρο λιωμένο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φύλλο κρούστας
200γρ. Φέτα τριμμένη
300γρ. Κασέρι τριμμένο
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
4 Αβγά
600γρ. Γάλα
Βούτυρο λιωμένο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε τη φέτα, το κασέρι τον άνηθο και ανακατεύουμε.
- Βουτυρώνουμε τα φύλλα ανά δύο βάζουμε λίγη γέμιση κατα μήκος. Τυλίγουμε σε ρολό και το στρίβουμε.
- Αραδιάζουμε τις πίτες σε ταψάκι. Χτυπάμε με το σύρμα τα αβγά με το γάλα και το πιπέρι. Περιχύνουμε τις πίτες και τις αφήνουμε για 2 ώρες. Αλείφουμε τις πίτες με βούτυρο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: