Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΒΛΙΤΑ ΓΙΑΧΝΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό βλίτα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
3 Πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα βλίτα, τα οποία έχουμε καθαρίσει και πλύνει.
  • Ρίχνουμε τις πατάτες, το πολτό σκόρδου, τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: