ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
2 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγες ροδέλες ελιάς
1/2 Αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
100γρ. Φέτα τριμμένη
Λίγη κάπαρη
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
2 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγες ροδέλες ελιάς
1/2 Αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
100γρ. Φέτα τριμμένη
Λίγη κάπαρη
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με νερό. Τα βάζουμε σε σαλατιέρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: