ΥΛΙΚΑ
1 Χταπόδι
1 Κούπα λάδι
1/2 Κούπα χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Χταπόδι
1 Κούπα λάδι
1/2 Κούπα χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε το χταπόδι. Διαχωρίζουμε τα πλοκάμια. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το λεμόνι και προσθέτουμε το χταπόδι. Το βάζουμε σε δυνατή φωτιά και όταν πάρει βράση χαμηλώνουμε και το αφήσουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Στο τέλος δυναμώνουμε τη φωτιά για να φύγουν τα πολλά υγρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: