Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
6 Φιλέτα ψαριού της επιλογής μας
1 1/2 Κιλό πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Ρίγανη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα ταψί βάζουμε τις πατάτες, ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και περιχύνουμε τις πατάτες. Πασπαλίζουμε με το αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι και τη πάπρικα, ψήνουμε για 40  λεπτά στους 20 βαθμούς.
  • Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού, τα βάζουμε στο ταψί με τις πατάτες και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: